Natuurlijk, ontspannen bevallen

Ontspannen is iets wat we van nature kunnen, maar door onze drukke wereld zijn veel van ons dit vergeten. Weer herinneren hoe te ontspannen en je eigen lichaam durven volgen, vind ik een essentieel onderdeel in mijn leven. Vooral tijdens mijn zwangerschap en bevalling heb ik de waarde hiervan mogen ervaren. Het is ongelooflijk hoe een vrouwenlichaam precies weet hoe te bevallen en ook hoe je kindje van nature precies de weg weet.

Ik ben gediplomeerd Hypno-psychotherapeut met een fascinatie voor het menselijk brein. Het intrigeert mij enorm hoe hoe het brein het fysieke en emotionele in de mens kan beïnvloeden, zowel positief als negatief. In mijn begeleiding laat ik zwangere en partner ervaren hoe ze zelf positieve invloed kunnen uitoefenen op hun brein, emotie en lichaam.

De begeleiding is voor vrouwen en partner die op een praktische manier zo natuurlijk en ontspannen mogelijk willen bevallen. Met vertrouwen in hun eigen kunnen, hun eigen lichaam en hun kindje. Een fijne bijkomstigheid van de begeleiding is dat je minder pijnbeleving ervaart tijdens de bevalling, de bevalling vaak sneller gaat en je vaak sneller herstelt na de bevalling. De pasgeboren baby's zijn vaak alerter en meer ontspannen.

In mijn praktijk biedt ik de drie soorten begeleiding aan en in de webwinkel vind je mijn handboek en diverse audio-opname voor een ontspannen bevalling.

Korte begeleiding

Sessie van 1,5 uur bij mij in de praktijk samen met je partner.

Kennismaking zelfhypnose
Inzicht in werking brein
Praktische tips pijnbeleving
Overzichtelijk weeënschema
Praktische oefeningen

Gratis handboek (Ebook)

Uitgebreide begeleiding

In 5 afspraken van 1,5 uur zelfontspanning leren en vertrouwen opbouwen :

1: Korte begeleiding
2: zelfhypnose en 'ontstress' oefening
3: zelfhypnose en geboorteplan
4:  Hypnose- en ademhalingsoefeningen.
5: Hypnose afstemmen op bevalling en weeënschema

Gratis handboek (Ebook)

Begeleiding op maat

Vanuit jouw wensen leren ontspannen:

1: Korte begeleiding
2: persoonlijk begeleiding (van 1 tot 4 sessies)

Gratis handboek (Ebook)

De begeleiding valt onder mijn reguliere uurtarief en wordt door diverse zorgverzekeraars geheel of gedeelelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering (zie praktijkgegevens/tarieven).